ERAT SPORT AYAKKABICILIK İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

11-04-2022 09:21

Erat Ayakkabıcılık, kurulduğu günden bugüne işletmecilik kavramını, kurumsallık kavramı ile bütünleştirerek hedeflerine giden yola istikrarlı bir şekilde devam etmektedir.

Bünyesinde yer alan Pu., Eva Enjeksiyon, Pvc Enjeksiyon Makineleri ve Monte Üretim Tesisinde "SONIMIX" markası ile yılda 3 milyon çift üretim yaparak ürünlerini Libya, Dubai, Irak, Lübnan, Moldova ve Azerbaycan olmak üzere ihraç yapmaktadır. Yaygın bayi ağı ile de Türkiye'nin hemen hemen tüm bölgelerinde yerini almıştır.

Sektörün ve teknolojinin sürekli değişim içinde olması ve yenilikçiliğin bu sektör için büyük anlam taşıması göz önünde bulundurdukları bir çok etkenin başında gelmekteydi. Dolayısıyla iyi bir ekip çalışmasıyla başarıya giden yola bir adım daha atılmış olacaktı. Bunun üzerine İtalya'da eğitim alan moda tasarımcısı ve AR-GE ekibi bu değişikliklere ayak uydurabilen firmalar arasına girmelerinde ve sektöre hak ettiği değeri kazandırabilmelerinde büyük rol oynamıştır.

Erat Ayakkabıcılık, kaliteden ödün vermeden ürünlerini yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda en iyi şekilde temsil etmeye çalışmakta, yıllara dayanan tecrübelerine "başarının sırrı dürüstlüktür" şeklinde ekleme yaparak, "25 yıldır seninle yürüyorum" sloganıyla daha bir çok başarıya imza atmayı hedeflemektedir.

Misyon;

Uzmanlaştığımız terlik ve bot hizmetlerinde teknolojinin ulaştığı en üst düzeyde, güvenilir, müşteri odaklı ve kaliteli hizmet veren, insanlara sayhgılı, çevreye duyarlı, nitelikli personel yetiştiren, yenilikçi ve sürekli kendini geliştiren öncü bir kuruluşuz.

Vizyon;

Uzmanlaştığımız her alanda ülkemizde sunduğumuz hizmetin değer ve kalitesi ile ilklein içinde yer almayı, ululararası alanda da terlik ve bot sektörünün ulaştığı en üst düzeydeki uygulamaları takip ederek gelişimine katkıda bulunmayı ve bu çalışmaları tüm Türkiye'de sürdürmeyi hedefleyen bir kuruluşuz.

Temel İlkelerimiz;

  • Tüketicinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en iyi hizmeti sunmak,
  • Tüketicilerimizin karşısına dünya standartlarında tasarlanıp üretilmiş modellerle çıkmak,
  • Kalite ve hizmette varılabilecek son noktayı aşarak bir dünya markası olmak.

ERAT SPORT Ayakkabıcılık, sektöründeki 20 yılı aşkın engin tecrübesiyle kalite ve müşteri memnuniyetini kendine birinci hedef olarak benimsemiş, teknolojiyi yakından takip etmiş, enjeksiyon sistemiyle ayakkabı ve bot üretimine başlamış ve sektördeki öncü firmalardan biri olmanın haklı gururunu yaşamaktadır… ERAT SPORT Ayakkabıcılık, sezonluk model çalışmaları yerine sürekli gelişen AR-GE departmanı ve profesyonel tasarımları sayesinde, koleksiyonunu her geçen gün geliştirerek kendi pazarının beklentilerini karşılamaya devam edecektir. 

Üretimde Kalite Standartlarımız;

  • Tüketicilere Güvenli ve Sağlıklı ürün sunmak,
  • Kaliteli ve Titiz İşçilik,
  • İstikrarlı Fiyat Politikası,
  • Moda ve Yeniliği Takip Etmek.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.